Profil

Søgaard’s Køreskole drives af Peter Søgaard, som siden 1992 har drevet køreskolevirksomhed fra Espergærde. Køreskolen arbejder nu sammen med EM Køreskole i Kokkedal.P1000872

Køreskolen tiltrækker elever fra bl.a. Espergærde, Humlebæk, Hørsholm, Kokkedal, Nivå, Kvistgård, Helsingør, Tikøb, Ålsgårde m.m.
Der undervises i teori i Ådalsparkcenteret 64 ved Kokkedal station.

“I Køreskolen har jeg altid lagt vægt på, at når der skal læres en masse på kort tid, skal det ske ved hjælp af en god blanding af humor og faglig seriøsitet. Denne blanding har gennem årene hjulpet rigtig mange unge mennesker, men også de lidt ældre, til et velerhvervet kørekort.”

Køreskolen er selvfølgelig medlem af den lokale Helsingør Kørelærerforening og al undervisning i Køreskolen lever fuldt og helt op til lovens krav.

Således sætter jeg en stor ære i, at det går eleverne godt til de forskellige prøver og jeg prøver hver eneste dag at leve op til Køreskolens motto: ”BEDST FRA START”

Føler du dig usikker og har du yderligere spørgsmål angående undervisningen, er du altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig via telefon 4055 2472, mail peter@soegaards.com, kontakt siden, eller ved personlig henvendelse på Køreskolen.”

Med venlig hilsen

Peter Søgaard

Bedst fra start, kortet i en fart!