Generhverv

Alle som ønsker at få deres mistede kørekort tilbage, eller den der skal op til kontrollerende prøve, er nødt til at følge et teorikursus for derigennem at forøge deres teoretiske viden om tavler, regler osv.korekort

Prisen for et teorikursus er kr. 2400,- (inkl. en kode til Teoriundervisning. dk) for generhvervelse eller kontrollerende prøve og er selvfølgelig ubegrænset.

Nogle elever ønsker ikke undervisningen i teori, men klarer det selv hjemmefra på internettet. Dette er også en mulighed. En 4-måneders kode til Teoriundervisning.dk sælges her for kr. 400,-

Teoriundervisningen foregår som normalt tirsdage og/eller torsdage fra 15.45. Som generhverver er man bare ikke tvunget til at følge undervisningen slavisk, men kan selv bestemme, hvornår man har tid og lyst til at deltage.

Begge prøver, dvs. den teoretiske og den praktiske skal beståes, ligesom det er tilfældet for førstegangsansøgere. Derfor anbefaler jeg altid generhververe, at køre mindst én time ugen før prøven og én time lige før prøven, for at være i topform til selve køreprøven, hvorunder den prøvesagkyndige stiller lidt flere krav til en generhverver end til en nybegynder.

Bedst fra start, kortet i en fart!