Introduktion

Søgaard’s Køreskole er en lille kvalitets køreskole beliggende Hovvej 87, som drives af Peter Søgaard, der siden 1992 har drevet køreskole i Espergærde. Og inden for faget har undertegnede mere erfaring end alle andre kørelærere i byen har tilsammen 🙂P1000872

Køreskolen tiltrækker derfor elever fra bl.a. Espergærde, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Kvistgård, Helsingør, Tikøb, Ålsgårde m.m.

“I Køreskolen har jeg altid lagt vægt på, at når der skal læres en masse på kort tid, skal det ske ved hjælp af en god blanding af humor og faglig seriøsitet. Denne blanding har gennem årene hjulpet rigtig mange unge mennesker, men også de lidt ældre, til et velerhvervet kørekort.”

Køreskolen er selvfølgelig medlem af den lokale Helsingør Kørelærerforening og al undervisning i Køreskolen lever fuldt og helt op til lovens krav.

Således sætter jeg en stor ære i, at det går eleverne godt til de forskellige prøver og jeg prøver hver eneste dag at leve op til Søgaards Køreskoles motto; Bedst fra start!

Har du yderligere spørgsmål angående undervisningen, er du altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig via telefon: 4055 2472, mail: peter@soegaards.comkontakt siden, eller ved personlig henvendelse på Køreskolen.

Med venlig hilsen

Peter Søgaard