Introduktion

Søgaard’s Køreskole er en absolut kvalitets køreskole beliggende På Kelleris Høj 5 3060 Espergærde. Køreskolen drives af Peter Søgaard, der siden 1992 har drevet køreskole i Espergærde. Og inden for faget har undertegnede mere erfaring end alle andre kørelærere i byen har  tilsammen 🙂

P1000872

Køreskolen tiltrækker derfor elever fra bl.a. Espergærde, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Kvistgård, Helsingør, Tikøb, Ålsgårde m.m.

“I Søgaard’s Køreskole har jeg altid lagt vægt på, at når der skal læres en masse på kort tid, skal det ske ved hjælp af en god blanding af humor og faglig seriøsitet. Denne blanding har gennem årene hjulpet rigtig mange unge, men også de lidt ældre, til et velerhvervet kørekort.”

Køreskolen er selvfølgelig medlem af den lokale Helsingør Kørelærerforening og al undervisning i Køreskolen lever fuldt og helt op til lovens krav.

Således sætter jeg en stor ære i, at det går eleverne godt til de forskellige prøver og jeg arbejder hver eneste dag på at leve op til Søgaard’s Køreskoles motto: Bedst fra start!

Har du spørgsmål angående undervisningen, er du altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig via telefon: 4055 2472, mail: peter@soegaards.comkontakt siden, eller ved personlig henvendelse på Søgaard’s Køreskole.

Med venlig hilsen

Peter Søgaard