Skolevogn

Søgaard’s Køreskole råder nu, som den eneste køreskole i hele Danmark, over en helt genial skolevogn, nemlig den  spritnye Mazda SUV CX-30 SkyActiv-X

Bilen, der er som skabt til jobbet som øvelses-bil, er helt ny i garagen og en mere letkørt bil, skal der ledes længe efter.

Bilen har alt hvad der kan forventes af en moderne bil: Elektrisk førersæde med masser af muligheder for indstilling af både rat og sæde, som giver dig optimale muligheder for at finde den helt perfekte kørestilling. Er du lille eller stor? I Mazda CX-30 sidder alle højt med et godt overblik i trafikken.

En særdeles frisk ydelse fås, fra den i kabinen nærmest lydløse 2 liters benzin bil (17km/l) med hele 180 HK. Den bliver helt sikkert et stort hit hos mange køreelever, der vil opleve bilen som utrolig nem at føre. Her er det føreren, der bestemmer.

Det er en moderne SUV, du kommer ud at køre. En helt utrolig letkørt bil med alle moderne faciliteter som f.eks “hill-holder”, klima-anlæg med varme i rattet, linje-advarsel, fartpilot, blind-spot advarsel, kameraer hele vejen rundt om bilen og meget mere.

 Superlækker kabine med stole i lækkert læder, bløde materialer og med køreegenskaber, som vil gøre konkurrenterne gule af misundelse.

Mazda CX-30 er usandsynlig nem at lære at kende og så er den født med et dejligt let fundet koblingspunkt og verdens bedste gearskift.

Nej, nu må jeg hellere stoppe inden der går helt bilsælger i den.

Hvis du vil vide mere om skolebilen, du får mulighed for at køre i Søgaard’s Køreskole, så gå gerne ind på Mazdas CX-30 website.