Skolevogn

Søgaard’s Køreskole råder nu over en helt ny skolevogn, nemlig “Årets Bil i hele Europa 2017” Den spritnye Peugeot 3008

Peugeot 3008, der er som skabt til jobbet som øvelses-bil, er helt ny i garagen og en mere letkørt bil, skal der ledes længe efter.

Bilen har alt hvad der kan forventes af en moderne bil:  Gode muligheder for indstilling af både rat og sæde, som giver dig optimale muligheder for at finde den helt perfekte kørestilling. Er du lille eller stor? I 3008’eren sidder alle højt med et godt overblik i trafikken.

En dejlig frisk ydelse fåes fra den lydløse 1,6 turbo diesel Blue HDi motor med 120 hk og trods bilens størrelse bliver den helt sikkert et stort hit hos mange køreelever, da de vil føle det nemt at beherske bilen. Her er det føreren der bestemmer.

Det er en moderne SUV, du kommer ud at køre. En helt utrolig letkørt bil med alle moderne faciliteter som f.eks “hill-holder”, klima-anlæg, linje-advarsel, fartpilot, blind-spot advarsel og meget  mere.

3008’eren blev “Årets bil 2017” både  i Danmark og samtidig i resten af Europa af flere grunde. Superlækker kabine med stole i lækre materialer og køreegenskaber, som vil gøre konkurrenterne gule af misundelse.

For trods bilens størrelse er den næsten unaturlig nem at føre og med et dejligt let fundet koblingspunkt.

Nej, nu må jeg hellere stoppe inden der går helt bilsælger i den.

Hvis du vil vide mere om skolebilen, du får mulighed for at køre i Søgaard’s Køreskole, så gå gerne ind på Peugeot’s  hjemmeside.
Bedst fra start, kortet i en fart!